VUJAČIĆ ID

Sa nama ste na putu sigurniji!

VUJAČIĆ ID d.o.o.

Vujačić ID je preduzeće sa tradicijom preko 40 godina, bavi se distribucijom i prodajom auto guma, guma za kamione i autobuse, gradjevinske mašine, viljuškare i protektiranjem guma za kamione i autobuse.

Naše poslovanje je prepoznatljivo po kvalitetu proizvoda koje prodajemo, širokom asortimanu, velikom lageru, kao i kvalitetom i brzinom usluga koje pružamo u našem servisu.

U prodajnom programu se nalaze renomirani svjetski brendovi koji proizvode pneumatike za vozila svih većih evropskih i svjetskih proizvođača vozila kako za prvu ugradnju tako i za postprodaju.

Vujačić ID je autorizovani importer robne marke Michelin, BFGoodrich i Tigar,ekskluzivni diler robne marke Good Year, Dunlop, Fulda, Sava i Kelly, kao i diler za teretne gume marke PIRELLI I AUFINE.

Auto servis VUJAČIĆ ID je opremljen najsavremenijom opremom i alatima u domenu protektiranja guma za kamione i autobuse.

Cjelina koju čini servis i prodavnica omogućava da se vozilo što kraće zadržava u servisu. Prednosti koje nas izdvajaju od konkurencije su:

  • Velika ponuda kvalitetnih auto guma
  • Visokostručan i specijalizovani kadar
  • Kvalitet usluge
  • Garancija za pneumatike i izvršene usluge

Vujačić ID stalno podiže nivo kvaliteta poslovanja kako prodajnih tako i servisnih usluga kao i ukupne brige o korisnicima.

%
zadovoljnih korisnika
%
Sigurnija vožnja
SVJETSKIH BRENDOVA
DANA U NEDELJI
GODINA RADA
+
ZADOVOLJNIH KORISNIKA

Automobilske gume su ključna, a potcijenjena karika

Sa nama ste na putu sigurniji